Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών
  Στην συνεχή προσπάθεια μας να καλύψουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα ρούχα που επιλέγουν από το ΠΑΡΑΜΥΘΙ, δίνουμε τη δυνατότητα αλλαγής σε όλα τα προϊόντα.
Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την αλλαγή των προϊόντων μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσής τους (με βάση τα έγγραφα παραλαβής) με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους όρους που αναφέρονται πιο κάτω.
Η επιστροφή ενός προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη και μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν την εταιρεία ΠΑΡΑΜΥΘΙ και πάντα εντός Ελλάδος.

Διαδικασία επιστροφής για αλλαγή
   Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την εταιρεία ΠΑΡΑΜΥΘΙ ακολουθώντας τα εξής βήματα:
 1) Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail infoparamythi.com.grEmail ή τηλεφωνικώς +30.2310920595 για να εγκριθεί η επιστροφή.
 2) Οι επιστροφές γίνονται μέσω ΕΛΤΑ courier (Πόρτα-Πόρτα). Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με τα ΕΛΤΑ στο 801 11 83000 για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή.

Όροι επιστροφής
   Όλοι οι όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή προς αλλαγή των προϊόντων στην εταιρεία ΠΑΡΑΜΥΘΙ:
Το αίτημα της αλλαγής προϊόντων να μην υπερβαίνει τις 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης (με βάση τα έγγραφα παραλαβής.)
Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς στην αρχική τους κατάσταση που τα παραλάβατε (χωρίς σημάδια φθοράς ,πλυσίματος ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.
Τα προϊόντα πρέπει να έχουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους.

Στη συνέχεια
   Μπορείτε να παραγγείλετε κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας!
Το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος που επιστρέψατε θα αφαιρεθεί από τη νέα σας παραγγελία.
Εκ νέου αλλαγή του προϊόντος είναι δυνατή εφόσον τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.